Γλώσσα:
PHP  
PHP  
Home arrow Τελευταία νέα arrow Όχι στη δίωξη του Παλαιστίνιου διαδηλωτή!

Όχι στη δίωξη του Παλαιστίνιου διαδηλωτή!

 

 Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καταγγέλλει την προσαγωγή και δίωξη του νεαρού Παλαιστίνιου με την κατηγορία ότι ύψωσε τη σημαία της Παλαιστίνης έξω από τη Βουλή δίπλα στην ελληνική, στη διάρκεια συναυλίας συμπαράστασης στον παλαιστινιακό λαό.

Με την απόφασή της αυτή η ελληνική κυβέρνηση δείχνει ότι χρησιμοποιεί και αυτή τη φορά δύο μέτρα και δύο σταθμά μιας και ήταν η ίδια που έδωσε εντολή να φωταγωγηθεί το κτίριο της ελληνικής βουλής με τη σημαία του Ισραήλ μόλις ξεκίνησαν οι ανηλεείς επιθέσεις του εναντίον των κατοίκων της Λωρίδας της Γάζας.  Δείχνει ότι ενάντια στη θέληση του ελληνικού λαού, είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να συνεργάζεται και να στηρίζει την ισραηλινή κυβέρνηση με κάθε τρόπο και να αρνείται να εφαρμόσει την ομόφωνη απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου για την αναγνώριση του Κράτους της Παλαιστίνης. Δείχνει ότι έχει θορυβηθεί επειδή δεν καταφέρνει να πείσει τον ελληνικό λαό για το δικαίωμα του Ισραήλ στην «αυτοάμυνα» και προσπαθεί να τρομοκρατήσει και να ποινικοποιήσει τις αντιδράσεις για το έγκλημα που πραγματοποιείται στη Λωρίδα της Γάζας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο ελληνικός λαός δεν θα σταματήσει να φωνάζει προς κάθε κατεύθυνση ότι ο λαός της Παλαιστίνης πρέπει να αποκτήσει τη δική του ανεξάρτητη, κυρίαρχη, ελεύθερη πατρίδα στα σύνορα του 67 και με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Μέχρι να κατακτήσει αυτό του το δικαίωμα, οι λαοί όλου του κόσμου θα είναι στους δρόμους του αγώνα και του δίκιου, θα στέκονται στο πλευρό του, θα αντιστέκονται σε κάθε αδικία από όπου κι αν αυτή προέρχεται. Η ΕΕΔΔΑ θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις αλληλεγγύης που πραγματοποιούνται για τον παλαιστινιακό λαό αλλά και κάθε άλλο λαό που αγωνίζεται ενάντια στην καταπίεση.

 

 

                                                                                          Αθήνα, 9 Νοέμβρη 2023