Γλώσσα:
PHP  
PHP  
PHP  
PHP  
PHP  
Home arrow Τομείς δράσης arrow Λατινική Αμερική και Καραϊβική arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Άλλες χώρες arrow ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΟΥΒΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ, 12 Νοεμβρίου 2017

Σας ενημερώνουμε ότι η Πρέσβης της Κούβας, Zelmys Maria Dominguez Cortina, καλεί σε μεγάλη συναυλία με Κουβάνικη μουσική. Ακολουθεί η πρόσκληση.


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΚΟΥΒΑΝΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΒΑΣ

 

Την Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017 στις 5.00μμ, στο κινηματοθέατρο ΑΛΚΥΟΝΙΣ , Ιουλιανού 42, θα πραγματοποιηθεί Μεγάλη Συναυλία με την συμμετοχή των Κουβανών καλλιτεχνών που ζούνε στην Ελλάδα.


Είστε προσκεκλημένοι στη συναυλία αυτή Για την Κούβα,#NoMásBloqueo, και προς τιμή της Ημέρας Πολιτισμού στην Κούβα. Αυτή η σημαντική και ιστορική συνάντηση των Κουβανών καλλιτεχνών είναι αφιερωμένη στον ηρωικό λαό της Κούβας και στα εκατομύρια των φίλων που τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο απαιτούν από τον βορειοαμερικάνικο ιμπεριαλισμό #NoMásBloqueo στην Κούβα και θα προσφερθεί σε όλους τους Κουβάνους και στις οικογένειες τους που ζουν εδώ , στους φίλους της Κούβας καθώς επίσης και σε όλους όσους είνα αντίθετοι στον αποκλεισμό που έχει επιβάλλει η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κατά της Κούβας.

Στη συναυλία, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της προετοιμασίας, θα παρευρεθούν πολλοί Κουβανοί καλλιτέχνες και θα είναι ύπο τη διεύθυνση των μουσικών Manolo Vega και Yoel Soto. Θα συμμετάσχουν επίσης οι μουσικοί και τραγουδιστές Ramón Soto, Marlen Olano, Remy, Merlin Alexandra, Yoel Soto, Manolo Vega καθώς επίσης και άλλες μορφές της Κουβάνικης μουσικης που ζουν στην Ελλάδα, χορευτές και Έλληνες καλλιτέχνες.

Ελεύθερη είσοδος.