Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Διάφορα arrow ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 2017
ΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ 2017

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, (ΕΕΔΔΑ) χαιρετίζει το πανελλαδικό συλλαλητήριο εργατών, άνεργων, νέων, φοιτητών, γυναικών, συνταξιούχων, που διοργανώνεται στις 21 Φλεβάρη από τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ σε όλες τις πόλεις της χώρας μας με σύνθημα «Κανένας φόβος, καμιά υποταγή – Αγώνας για δουλειά με δικαιώματα, ζωή με αξιοπρέπεια». 


Το συλλαλητήριο στοχεύει να δώσει απάντηση στις αντιλαϊκές πολιτικές της ελληνικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη συναπόφασή τους να γκρεμίσουν εργατικά, λαϊκά δικαιώματα που με αγώνες και θυσίες κέρδισε η εργατική τάξη στα εκατοντάδες χρόνια που πέρασαν. Δείχνει τη θέληση των ταξικών λαϊκών δυνάμεων της χώρας μας να αναμετρηθούν με τον εργοδοτικό συνδικαλισμό και τα προσκόμματα που βάζει αυτός στη ριζοσπαστικοποίηση των εργαζομένων και μικρομεσαίων αυτοαπασχολούμενων και αγροτών. Το συλλαλητήριο εναντιώνεται στην απόφαση του μεγάλου κεφαλαίου να επιτύχει με κάθε τρόπο την «εθνική συναίνεση» με σκοπό να αναβαθμίσει τη θέση και τα κέρδη του σε βάρος των συμφερόντων του λαού.

 

Με την ευκαιρία, η ΕΕΔΔΑ χαιρετίζει τη συμμετοχή στα συλλαλητήρια των αγροτικών συλλόγων όλης της χώρας καθώς και τον πολύμηνο, σκληρό αγώνα που διεξάγουν οι αγρότες για την ίδια την ύπαρξή τους, την επιβίωσή τους, το μέλλον τους.   

 

Καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν συντεταγμένα και αποφασιστικά στη συγκέντρωση της Αθήνας στην Ομόνοια, στις 6.30 το απόγευμα και από κοινού να παλέψουν για τα κοινά μας δίκαια συμφέροντα.

 

Ζήτω ο ενωμένος αγώνας εργατών – αγροτών!

             

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΉΡΙΟ ΤΗΣ 21 ΦΛΕΒΑΡΗ

ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 6.30 μ.μ.

 

                                                                                              Αθήνα, 17 Φλεβάρη 2017

< Προηγούμενα   Επόμενα >