Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Διάφορα arrow ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας να πραγματοποιήσει αγωνιστική πορεία κατά της ανεργίας από την Πάτρα στην Αθήνα στις 3 με 10 Απρίλη. Οι μαχητικές εκδηλώσεις αυτών των ημερών δεν μπορεί παρά να συνεγείρουν το αγωνιστικό πνεύμα του λαού μας, να τον γεμίσουν υπερηφάνεια και ελπίδα ότι το μαζικό κίνημα, αργά ή γρήγορα, θα βρει το βηματισμό του και στην πορεία θα το ακολουθήσει η συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας.

Η ΕΕΔΔΑ, κομμάτι και η ίδια του μαζικού κινήματος, συμπαρατάσσεται με τις μαζικές οργανώσεις που καλούν σε συμπόρευση με το λαό της Πάτρας και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να ενωθούν μαζί του, περπατώντας στο πλευρό του ή συμμετέχοντας στη μεγάλη συγκέντρωση-συναυλία που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10 Απρίλη, στις 6 το απόγευμα, στο Σύνταγμα, με ομιλητή το Δήμαρχο της Πάτρας, Κώστα Πελετίδη.


Αντιπαλεύουμε τον ιμπεριαλισμό, που σπέρνει πολέμους, επεμβάσεις, εκμετάλλευση και προσφυγιά, καθώς και την πολιτική που γεννάει ανεργία και εξαθλίωση.

Αθήνα, 30 Μάρτη 2016  

< Προηγούμενα   Επόμενα >