Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Μετανάστες - Πρόσφυγες arrow - Αναζητήση άρθρου arrow Μετανάστες - Πρόσφυγες arrow ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ/ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΥΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης με τους πρόσφυγες που δείχνουν έμπρακτα ποιες είναι οι διαθέσεις του λαού μας, κόντρα στο ρατσιστικό δηλητήριο που σπέρνουν επί χρόνια οι μηχανισμοί του συστήματος και καλεί τα μέλη και τους φίλους της Επιτροπής να συμβάλουν στη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για πρόσφυγες και μετανάστες στα γραφεία της, Ηπείρου 5, στην Αθήνα, ώρες 10 π.μ. με 2 μ.μ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3813052.


Μαζεύουμε:

- Συσκευασμένα μπισκότα (αλμυρά και γλυκά)

- Φρυγανιές, κράκερς, κρουασάν

- Χυμούς (μακράς διάρκειας σε ατομικές συσκευασίες)

- Γάλα  μακράς διάρκειας (σε ατομικές συσκευασίες)

- Χτένες

- Μωρομάντιλα και ταλκ για μικρά παιδιά

- Πάνες για μωρά

- Σερβιέτες για γυναίκες

- Κουβέρτες φλις και υπνόσακους


Καταγγέλλουμε
 το συνεχιζόμενο έγκλημα κατά των μεταναστών και προσφύγων και τις πολιτικές που οδηγούν σε ολοένα και μεγαλύτερο αριθμό θυμάτων στις θάλασσές μας, σε εγκλωβισμό χιλιάδων ανθρώπων στην Ελλάδα, ενώ έχουν άλλο προορισμό, σε διαλογή των ξεριζωμένων κατά παραγγελία των επιχειρηματικών ομίλων και σε ακόμα μεγαλύτερη στρατιωτικοποίηση της μεταναστευτικής πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της χώρας μας. Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη μας σε αυτούς τους ανθρώπους, θύματα της ιμπεριαλιστικής πολιτικής και της δίψας των μονοπωλίων για κέρδη και καλούμε να εκφραστεί με πολύμορφο τρόπο η αλληλεγγύη.

Αθήνα, 29 Φλεβάρη 2016

< Προηγούμενα   Επόμενα >