Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Μετανάστες - Πρόσφυγες arrow - Αναζητήση άρθρου arrow Μετανάστες - Πρόσφυγες arrow Για τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης με πρόσφυγες την 1/11/2015. Συνεχίζεται η συγκέντρωση υλικών
Για τις εκδηλώσεις αλληλεγγύης με πρόσφυγες την 1/11/2015. Συνεχίζεται η συγκέντρωση υλικών

 Την Κυριακή 1η Νοέμβρη, η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης την αφιέρωσε στους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Δήμου Γαλατσίου.

Το πρωί παραβρέθηκε και χαιρέτισε το φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα που διοργάνωσε ο Αθλητικός Όμιλος «Κορωνίδα» του Γαλατσίου, ανάμεσα στο παιδικό τμήμα του Συλλόγου και προσφυγόπουλα.

 Το απόγευμα 15 μέλη και φίλοι της ΕΕΔΔΑ, ανάμεσά τους και εικαστικοί καλλιτέχνες, παρέδωσαν τα υλικά που είχαν συγκεντρωθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή, μπισκότα, χυμούς, γάλατα μακράς διάρκειας κ.λπ. και απασχόλησαν παιδιά διαφόρων ηλικιών, από πολύ μικρά μέχρι 17χρονους νέους, που ζωγράφισαν με τα υλικά που τους πρόσφερε η ΕΕΔΔΑ, ξυλομπογιές, μπλοκ, πλαστελίνες κ.λπ.

Η δραστηριότητα αυτή είχε μεγάλη επιτυχία και θα επαναληφθεί και σε άλλες περιοχές. Γι’ αυτό καλούμε όσους θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν τη συγκέντρωση τέτοιων υλικών, που γίνεται καθημερινά στα γραφεία μας, από τις 10 το πρωί ως τις 2 το μεσημέρι, στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ηπείρου 5, 5ος όροφος. 

Αθήνα, 2 Νοέμβρη 2015
< Προηγούμενα   Επόμενα >