Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Μετανάστες - Πρόσφυγες arrow - Αναζητήση άρθρου arrow Μετανάστες - Πρόσφυγες arrow ΚΑΛΕΣΜΑ για συγκέντρωση υλικών για πρόσφυγες και μετανάστες
ΚΑΛΕΣΜΑ για συγκέντρωση υλικών για πρόσφυγες και μετανάστες

Η ΕΕΔΔΑ χαιρετίζει τις πρωτοβουλίες αλληλεγγύης που δείχνουν έμπρακτα ποιες είναι οι διαθέσεις του λαού μας, κόντρα στο ρατσιστικό δηλητήριο που σπέρνουν επί χρόνια οι μηχανισμοί του συστήματος και καλεί τα μέλη και τους φίλους της επιτροπής να δράσουν:

- Συμβάλλοντας στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης στα γραφεία της επιτροπής, Ηπείρου 5, στην Αθήνα, ώρες 10 π.μ. με 2 μ.μ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 3813052. Μαζεύουμε συσκευασμένα μπισκότα, χυμούς, γάλα μακράς διαρκείας, όπως επίσης παιχνίδια και είδη ζωγραφικής για παιδιά (ξυλομπογιές, μπλοκ, πλαστελίνη, ξύστρες, κλπ.).


-Συμμετέχοντας στην
 καμπάνια συλλογής υπογραφών για το έγκλημα κατά των μεταναστών και προσφύγων (http://www.eedda.gr/vote). Οι υπογραφές θα επιδοθούν με παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΕΕ στην Αθήνα.

-Συμμετέχοντας στις συγκεντρώσεις του ταξικού κινήματος για να εκφραστεί η αλληλεγγύη με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες και η καταδίκη των ακολουθούμενων πολιτικών.

Ενώνουμε τη φωνή μας για να απαιτήσουμε να ικανοποιηθούν οι ανάγκες των προσφύγων και μεταναστών με ολοκληρωμένο τρόπο με χρηματοδότηση και ευθύνη του κράτους, καμία εμπλοκή της Ελλάδας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και αποδέσμευση της χώρας μας από όλους τους ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς. 

Οκτώβρης 2015 

Διαβάστε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου εδώ:
http://www.eedda.gr/index.php?option=com_content&task=blogsection&id=38&Itemid=40

< Προηγούμενα   Επόμενα >