Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Διάφορα arrow 35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης την Κυριακή 17 Μάη
35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης την Κυριακή 17 Μάη
Εκκίνηση:
8 π.μ. Τύμβος Μαραθώνα


Τερματισμός:

6 μ.μ.Υπ. Εθνικής Άμυνας


Η ΕΕΔΔΑ θα συμμετέχει με πανό και θα χαιρετίσει στη διασταύρωση της Ραφήνας στις 12:00.

 
Οδηγίες προς ειρηνοδρόμους εδώ | Για τα πούλμαν εδώ | Για τις εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα εδώ 

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

08.00π.μ.Τύμβος Μαραθώνα -Τελετή έναρξης: Καλωσόρισμα Μαραθωνοδρόμων - Χαιρετισμός εκ μέρους της Γρ. ΕΕΔΥΕ από τον Γιώργο Λαμπράκη.


08.30π
.μ. Εκκίνηση πορείας


08.40π
.μ. Κατάθεση στεφάνου στην προτομή του Γρηγόρη Λαμπράκη


09.30π
.μ. Στάση Νέας Μάκρης (πρ. Δημαρχείο) – Χαιρετισμοί από το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ) και τον εκπρόσωπο της ΠΑΣΕΒΕ, Γιώργο Παναγιώτη.


12.00
 Διασταύρωση Ραφήνας - Καλωσόρισμα από το Δήμαρχο ή εκπρόσωπό του. Χαιρετισμός εκ μέρους της ΕΕΔΔΑ από την Ευγενία Παπαμακαρίου.


13.30 Πικέρμι
 (Κτήμα Μπουτάρη-Μνημείο Αντίστασης). Χαιρετισμός εκ μέρους της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ από τον Μπερτσιά Νίκο.


14.30 Παλλήνη
 - Στάση μιας ώρας.


15.15
 Κατάθεση Στεφάνου στο Άγαλμα Λαμπράκη από Δήμο και ΕΕΔΥΕ. Καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο ή εκπρόσωπό του. Χαιρετισμός εκ μέρους του Προεδρείου της ΟΓΕ από την Καμπέλη Νατάσα.


15.30 Αναχώρηση από Παλλήνη


17.30 Αγ
.Παρασκευή. Χαιρετισμός εκ μέρους της Επιτροπής Ειρήνης Αγ. Παρασκευής από τον Αντώνη Γουναρόπουλο. Καλωσόρισμα από τον Δήμαρχο ή εκπρόσωπό του. Χαιρετισμός εκ μέρους της Γραμματείας του ΠΑΜΕ από τον Τάκα Πόλυ.


18.30 Υπουργείο Εθνικής Άμυνας - Τερματισμός Πορείας
. Χαιρετισμός εκ μέρους της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα (Κ.ΕΘ.Α) από τον Φωτιάδη Τριαντάφυλλο, απόστρατο αξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού.

Ομιλία εκ μέρους της Γραμματείας της ΕΕΔΥΕ από το Χρήστο Μαργανέλη. Η εκδήλωση υποδοχής των Μαραθωνοδρόμων θα κλείσει με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

< Προηγούμενα   Επόμενα >