Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Διάφορα arrow ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Κινητοποίηση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής 7-5-2015 στο "Περιβολάκι" στη Νίκαια
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Κινητοποίηση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής 7-5-2015 στο "Περιβολάκι" στη Νίκαια

Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση για τη  δίκη της Χρυσής Αυγής στις 8:00 το πρωί στο «Περιβολάκι», στη Νίκαια αύριο Πέμπτη 7 Μάη, ημέρα που ξεκινά και πάλι η δίκη.  

 Η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική οργάνωση και το κλίμα ανοχής απέναντί της ευνοεί την εγκληματική δραστηριότητα σε βάρος του λαού, όπως έχει αποδειχτεί και ιστορικά, με τραγικό τρόπο.  Πρόκειται για εγκληματική οργάνωση η οποία έχει δράσει όπως τα τάγματα εφόδου, δηλαδή οι ναζιστές. Η  ίδια τους η ιδεολογία τους οδηγεί στο να διαπράττουν εγκληματικές πράξεις. Στο δικαστήριο πρέπει να καταδικαστούν για όλα τους τα εγκλήματα. Έχει σημασία να υπάρχει ισχυρή παρουσία και να ακουστεί η φωνή του λαϊκού κινήματος και στη δίκη, γιατί η αντιμετώπιση του φασισμού - ναζισμού είναι υπόθεση του ίδιου του λαού. 

Όλοι και όλες στην αυριανή συγκέντρωση στις 8:00 π.μ. στο «Περιβολάκι» στη Νίκαια.

Αθήνα, 6 Μάη 2015 

< Προηγούμενα   Επόμενα >