Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Διάφορα arrow ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. 9.45 έξω από την Εθνική Τράπεζα, στο Σύνταγμα
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. 9.45 έξω από την Εθνική Τράπεζα, στο Σύνταγμα

H ΕΕΔΔΑ θα είναι με πανό στις 9.45 έξω από την Εθνική Τράπεζα, στο Σύνταγμα

Σήμερα που οι αντιλαϊκές επιλογές συνεχίζουν να εφαρμόζονται και από τη συγκυβέρνηση με αμείωτη ένταση, με τις εργασιακές σχέσεις να διαλύονται, την άδικη φορολογία να τσακίζει τα λαϊκά εισοδήματα, τα ασφαλιστικά δικαιώματα να αποσαθρώνονται, που οι φτωχοί πληρώνουν για τους άπορους και οι πλούσιοι αποθηκεύουν αμύθητα πλούτη.

 

Σήμερα που οι ενδοϊμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί ολοένα και οξύνονται, οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις δημιουργούν στρατιές προσφύγων που αναζητούν σε ξένες χώρες ένα καλύτερο αύριο αλλά έρχονται αντιμέτωποι με κατασταλτικά μέτρα, ξενοφοβία και ρατσισμό, οι ισχυρές ιμπεριαλιστικές χώρες αξιοποιούν τους τζιχαντιστές που οι ίδιες εξόπλισαν και εκπαίδευσαν για την προώθηση των σχεδίων τους στην ευρύτερη περιοχή, η εκστρατεία τους κατά του ISIS σε Μέση Ανατολή και Αφρική συνεχίζεται με το σαθρό πρόσχημα της προστασίας του χριστιανικού πληθυσμού, που ο κίνδυνος ενός γενικευμένου πολέμου ελλοχεύει σε κάθε σημείο της γης.


Σήμερα ακριβώς ο λαός έχει ένα λόγο παραπάνω να σηκώσει το ανάστημά του και να παλέψει για να πάρει πίσω όσα του έχουν αφαιρεθεί και να κερδίσει όσα δικαιούται. Η εργατική πρωτομαγιά είναι η ευκαιρία να ενταθεί αυτός ο αγώνας διεκδίκησης, να σηκωθεί η εργατική τάξη της χώρας μας πάνω από τον εαυτό της, μακριά από την αναμονή και τις αυταπάτες που έντεχνα δημιουργούνται και να κερδίσει τη ζωή που της αξίζει για να την παραδώσει ακέραια στη γενιά που ακολουθεί.  

 

Η ΕΕΔΔΑ καλεί τα μέλη και τους φίλους της αλλά και καθένα που αρνείται να ζει με σκυμμένο το κεφάλι, να συστρατευτεί με τα ταξικά σωματεία της χώρας μας στην πρωτομαγιάτικη απεργία στο Σύνταγμα.

 

Όλοι στην πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση

10 το πρωί στο Σύνταγμα


 

  

                                                                                              Αθήνα, 21 Απρίλη 2015

< Προηγούμενα   Επόμενα >