Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Διάφορα arrow Κάλεσμα στην κινητοποίηση για μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής
Κάλεσμα στην κινητοποίηση για μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής

Κάλεσμα στην κινητοποίηση για μαζική καταδίκη και απομόνωση της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καλεί σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση στις 20 Απρίλη, ημέρα έναρξης της δίκης της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, στις 8 το πρωί στην Πλατεία Δαβάκη, στο Περιβολάκι στη Νίκαια.

Ενώνουμε για μια ακόμα φορά τη φωνή μας με τους νέους, τους συνταξιούχους, τους εργαζόμενους και ανέργους, που μέσα από τους μαζικούς φορείς και τα ταξικά σωματεία κάνουν υπόθεσή τους την απομόνωση και  καταδίκη της ναζιστικής εγκληματικής δράσης της Χρυσής Αυγής και την αποκάλυψη του βρώμικου ρόλου της σαν μακρύ χέρι της πλουτοκρατίας.

Καταγγέλλουμε όσους επιδιώκουν να φιμωθεί η ανάδειξη της πολιτικής πλευράς της δίκης και αντιμετωπίζουν τη Χρυσή Αυγή ως ένα ακόμη κοινοβουλευτικό κόμμα. Η Χρυσή Αυγή είναι ναζιστική οργάνωση και το κλίμα ανοχής απέναντί της ευνοεί την εγκληματική δραστηριότητα σε βάρος του λαού, όπως έχει αποδειχτεί και ιστορικά, με τραγικό τρόπο, με τα εκατομμύρια νεκρών της θηριωδίας του φασισμού σε ολόκληρο τον κόσμο, με τα σύγχρονα θύματα του ρατσισμού και των νεοναζιστικών επιθέσεων – εγκλήματα που δεν μπορούν να συγκαλυφθούν με καμία απόκρυψη και αναθεώρηση της ιστορίας.

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 20 ΑΠΡΙΛΗ ΣΤΙΣ 8:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΑΒΑΚΗ (ΠΕΡΙΒΟΛΑΚΙ) ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΚΟΥ ΤΗΣ ΟΠΛΟΥ: ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

 

Αθήνα,14 Απρίλη 2015

< Προηγούμενα   Επόμενα >