Γλώσσα:
Τιμή στα θύματα της ισραηλινής βαρβαρότητας

Στις 29 Ιούλη, η Διπλωματική Αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα πραγματοποίησε μνημόσυνο για τα θύματα της συνεχιζόμενης επίθεσης της κυβέρνησης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Από την ΕΕΔΔΑ τα θύματα τίμησαν η Πρόεδρός της και η Γενική Γραμματέας, που συνομίλησαν με τον Πρέσβη και τους άλλους αξιωματούχους, υπέγραψαν στο βιβλίο που είχε ανοιχτεί και παρέδωσαν ανάλογο κείμενο.

Παραθέτουμε το κείμενο που παραδόθηκε. 

 


Προς τη

Διπλωματική Αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης

Αθήνα

Αθήνα, 29.7.2014

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) τιμά τα θύματα της συνεχιζόμενης βαρβαρότητας της ισραηλινής κυβέρνησης, που στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άμαχοι, γυναίκες και παιδιά. Εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και τη συμπαράστασή μας στους τραυματίες και σε όλους εκείνους που έχουν χάσει τα σπίτια και τα υπάρχοντά τους.

Καταγγέλλουμε με αγανάκτηση την επιδρομή και τους βομβαρδισμούς του ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας και τις επιθέσεις στρατού και εποίκων στη Δυτική Όχθη.

Εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό και στον αγώνα του για μια Παλαιστίνη ελεύθερη, ανεξάρτητη και κυρίαρχη.

Για την ΕΕΔΔΑ

Η Πρόεδρος                                                                  Η Γενική Γραμματέας

Δέσποινα Μάρκου                                                         Ευγενία Παπαμακαρίου  

< Προηγούμενα   Επόμενα >