Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Διάφορα arrow ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 10/12: Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 10/12: Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Με αφορμή την απονομή του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα, 10 Δεκέμβρη και ώρα 12 το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βασ. Σοφίας 2, από την Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), την Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), την Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ) και την Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (Π.Α.Σ.ΕΒΕ).

Η ΕΕΔΔΑ, τονίζοντας ότι αυτή η απονομή αποτελεί επιβράβευση και αναγνώριση των καλών υπηρεσιών που έχει προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση στο διεθνή ιμπεριαλισμό και τους σχεδιασμούς του για ένταση της αντιλαϊκής πολιτικής του και της επιθετικότητάς του σε βάρος όλων των λαών, καλεί όλους τους έλληνες αντιιμπεριαλιστές να συμμετάσχουν στη διαμαρτυρία. Να διαμαρτυρηθούν για τη συνεχιζόμενη και εντεινόμενη επιθετικότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που έχει ανάψει τη φωτιά του πολέμου σε πολλές περιοχές, με επόμενο στόχο τη Συρία και το Ιράν. Να αντισταθούν στη συμμετοχή της στην εξάπλωση της φτώχειας και εξαθλίωσης, την αυξανόμενη ανεργία, τον αναλφαβητισμό και, γενικά, την καταπάτηση κάθε ανθρώπινου δικαιώματος των λαών.


Στον ιμπεριαλισμό απαντάμε με ένταση του αντιιμπεριαλιστικού αγώνα παράλληλα με τον αγώνα του ταξικού εργατικού κινήματος και απαιτούμε άμεσα:


·         Να σταματήσει τώρα κάθε ιμπεριαλιστική επέμβαση ενάντια στους λαούς της περιοχής
·         Να μη συμμετάσχει η Ελλάδα με κανέναν τρόπο ή μέσο στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους
·         Να επιστρέψουν τώρα όλα τα ελληνικά στρατεύματα που βρίσκονται σε ιμπεριαλιστικές αποστολές εκτός συνόρων και να διακοπεί οποιαδήποτε στήριξη ή διευκόλυνση στην ιμπεριαλιστική πολεμική μηχανή ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΔΕΚΕΜΒΡΗ, 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε.
                                                              


Αθήνα, 5 Δεκέμβρη 2012
   
< Προηγούμενα   Επόμενα >