Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Λατινική Αμερική και Καραϊβική arrow - Αναζήτηση άρθρου arrow Βενεζουέλα arrow ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 6μελής αντιπροσωπεία της Ελληνικής Επιτροπής στη Βενεζουέλα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: 6μελής αντιπροσωπεία της Ελληνικής Επιτροπής στη Βενεζουέλα
 
Φωτό: Στο Λατινοαμερικάνικο Κοινοβούλιο κατά τη συνάντηση με το Πολιτικό - Στρατιωτικό Μέτωπο. 

Επέστρεψε από τη Βενεζουέλα η 6μελής αντιπροσωπεία της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, που επισκέφτηκε τη χώρα καλεσμένη από την εκεί Επιτροπή Διεθνούς Αλληλεγγύης (COSI).

Επρόκειτο για μια ιδιαίτερα πλούσια σε επαφές και συναντήσεις επίσκεψη, που βοήθησε να δεθούν παραπέρα οι δεσμοί φιλίας και αλληλεγγύης ανάμεσα στις δύο οργανώσεις.

Η αντιπροσωπεία είχε υψηλού επιπέδου συναντήσεις, όπως με την αντιπρόεδρο της Εθνοσυνέλευσης, με το Κομμουνιστικό Κόμμα Βενεζουέλας και τη νεολαία του, με τον κυβερνήτη της πολιτείας Ανσοάτεγι, με το κίνημα γυναικών Κλάρα Τσέτκιν, με το Πολιτικο-Στρατιωτικό Μέτωπο, συμμετείχε σε προεκλογική πορεία, επισκέφτηκε λαϊκές γειτονιές, κλπ.

Έδωσαν επίσης μια σειρά συνεντεύξεις σε εφημερίδες και ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς, όπου έκφρασαν την αλληλεγγύη του ελληνικού λαού στον αγώνα του λαού της Βενεζουέλας και ενημέρωσαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους αγώνες που δίνουν οι Έλληνες εργαζόμενοι.   

 Αθήνα, 2.7.2012


Φωτό: Στα γραφεία της CORPOELEC στην Barcelona, Anzoategui. Συνάντηση με την Περιφερειακή Επιτροπή του ΚΚ Βενεζουέλας.

< Προηγούμενα   Επόμενα >