Γλώσσα:
Home arrow Καμπάνιες arrow Η ΕΕΔΔΑ ΓΛΕΝΤΑ
Η ΕΕΔΔΑ ΓΛΕΝΤΑ
Ούτε η καταρρακτώδης βροχή ούτε η 24ωρη απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς αποθάρρυνε τα μέλη και τους φίλους της ΕΕΔΔΑ. Ήρθαν όλοι στο γλέντι της οργάνωσης στο, γνωστό μας πια, Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας, στην Πατησίων 252 της Κολιάτσου. Και σε μια ζεστή, συναγωνιστική βραδιά, σε ένα όμορφα διακοσμημένο περιβάλλον, με σπιτικά φαγητά, όμορφο κρασί και τους ήχους λατινοαμερικάνικης μουσικής διασκέδασαν όλοι και έφυγαν με όμορφες αναμνήσεις.

Το γλέντι αυτό πραγματοποιήθηκε με την ολοκλήρωση της λαχειοφόρου για την κλήρωση του πανέμορφου πίνακα ζωγραφικής, που μας χάρισε η καλλιτέχνης Ευφροσύνη Παπαϊωάννου και ο οποίος κληρώθηκε στην καλή φίλη της οργάνωσής μας και πρόσφατο μέλος της, Ελίζα Κουλουμέντα, προς μεγάλη χαρά όλων. 

Με αυτή την ευκαιρία, η ΕΕΔΔΑ θα ήθελε να εκφράσει τις πιο θερμές ευχαριστίες της στην κυρία Ε. Παπαϊωάννου για τη γενναιόδωρη προσφορά της. Η χειρονομία αυτή δείχνει ότι ο αντιιμπεριαλιστικός αγώνας και η προσφορά της οργάνωσής μας βρίσκει ανταπόκριση στο λαό της χώρας μας, κομμάτι του οποίου αποτελούν και οι καλλιτέχνες που, κατά κύριο λόγο, εμπνέονται από τέτοια ιδανικά. 


Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζουμε και σε όλους όσοι παραβρέθηκαν στο γλέντι μας ενισχύοντας με κάθε τρόπο την ΕΕΔΔΑ και τους καλούμε να σταθούν στο πλάι της στους δύσκολους καιρούς που έρχονται για όλο το προοδευτικό κίνημα της χώρας μας.


Αθήνα, Φλεβάρης 2012
< Προηγούμενα   Επόμενα >