Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς
Έκθεση Εικαστικών Τεχνών, προσφορά για τα 30 χρόνια της ΕΕΔΔΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΕΔΔΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

10-29 Νοέμβρη 2011, Ηρακλειδών 66, Θησείο.


Το ΔΣ του ΕΕΤΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, διοργανώνει Έκθεση Εικαστικών Τεχνών στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα Μερκούρη» , 10-29 Νοέμβρη 2011.

Διαβάστε περισσότερα...
Απολογισμός 2014 - Προγραμματισμός

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2014, 30.3.2015 

Α) ΓΕΝΙΚΑ

Από τις αρχές του χρόνου έχουμε μια νέα κατάσταση, μια νέα συγκυβέρνηση, αυτή τη φορά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που συνεχίζει στην ίδια αντιλαϊκή κατεύθυνση με την προηγούμενη. Η πολιτική της κυβέρνησης υπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων, των μεγάλων οικονομικών ομίλων, κι αυτό χαρακτηρίζει τις διαπραγματεύσεις με τους λεγόμενους εταίρους. Η «αριστερή» φρασεολογία χρησιμοποιείται για τη χειραγώγηση του λαού. 

Διαβάστε περισσότερα...
Απολογισμός 2010 - Προγραμματισμός

Το 2011 είναι η χρονιά που η ΕΕΔΔΑ κλείνει 30 χρόνια δράσης. Τριάντα χρόνια διεθνιστικής αλληλεγγύης με σημαντική παρουσία στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στο εξωτερικό. Θα χρειαζόμασταν πολύ χρόνο για να θυμηθούμε κάποιους σημαντικούς σταθμούς αυτών των 30 χρόνων, έχουμε όμως υπόψη μας να κάνουμε κάποια εκδήλωση για να γιορτάσουμε, να θυμηθούμε και να τιμήσουμε αυτά τα 30 χρόνια σκληρής δουλειάς.

Διαβάστε περισσότερα...
32η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Την Κυριακή 8 Μάη 2011 πραγματοποιείται η 32η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, που διοργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ). Η εκκίνηση θα γίνει στις 8 το πρωί από τον Τύμβο του Μαραθώνα και ο τερματισμός στις 6.30 μ.μ. στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας (Λ. Μεσογείων), όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση. Η ΕΕΔΔΑ μετέχει όπως κάθε χρόνο με το δικό της πανό.

<< Αρχική < Προηγούμενα 11 12 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 100 - 103 από 103