Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς
Όλοι στο συλλαλητήριο της 8 Μάρτη στα Προπύλαια 6 μ.μ.

Όλοι στο συλλαλητήριο της 8 Μάρτη στα Προπύλαια 6 μ.μ.

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) χαιρετίζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουν, από κοινού, με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και την ΟΓΕ, την Παρασκευή, 8 Μάρτη και ώρα 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Από το 1857 η 8 Μάρτη καθιερώθηκε σαν μέρα αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες και τιμάται σαν τέτοια μέχρι σήμερα σε όλο τον κόσμο. Είναι μέρα που η ανθρωπότητα αποτίει φόρο τιμής στη γυναίκα εργάτρια, αγρότισσα, επιστήμονα, άνεργη. Στη γυναίκα που δεν σκύβει το κεφάλι στην καταπίεση του ιμπεριαλισμού, της εργοδοτικής αυθαιρεσίας, του θρησκευτικού φανατισμού. Που στέκεται όρθια και αταλάντευτη στις δυσκολίες και παλεύει για τα δικαιώματά της ως τη δικαίωσή τους. Που αγωνίζεται για να έχει η ίδια και η οικογένειά της ένα καλύτερο αύριο.

Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε θεατρική παράσταση στις 24-2-2013
ΨΗΦΙΣΜΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Αθήνα

ΨΗΦΙΣΜΑ


Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ) και η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (Π.Α.Σ.ΕΒΕ),
εκφράζουν την κατηγορηματική αντίθεσή τους στην απονομή του βραβείου «Νόμπελ Ειρήνης» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε έναν οργανισμό που εμπλέκεται σε πολέμους και καταστροφές χωρών αλλά και στην εξαθλίωση των ίδιων των λαών της Ευρώπης.

Με τη σημερινή αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Αθήνα, καταγγέλλουμε την κλιμακούμενη ιμπεριαλιστική επιθετικότητα, στην οποία η Ευρωπαϊκή Ενωση και οι χώρες που την συγκροτούν παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 10/12: Βραβείο Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Με αφορμή την απονομή του Βραβείου Νόμπελ Ειρήνης στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα πραγματοποιηθεί παράσταση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα, 10 Δεκέμβρη και ώρα 12 το μεσημέρι, έξω από τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Βασ. Σοφίας 2, από την Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), την Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), την Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ) και την Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (Π.Α.Σ.ΕΒΕ).
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΛΕΣΜΑ στην 39η Επέτειο του Πολυτεχνείου
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ 39Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) τιμώντας την 39η επέτειο της ηρωικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου χαιρετίζει όσους, πιστοί στα ιδανικά αυτής της εξέγερσης, αγωνίζονται για την πραγματοποίησή τους. 
 

Στις σημερινές, δύσκολες συνθήκες για το λαό μας απαιτείται μεγαλύτερη ένταση των αγώνων για τα δικαιώματά μας, επαγρύπνηση απέναντι σε όσους μας προτείνουν ανοχή και καρτερικότητα, μαχητική απάντηση σε εκείνους που αμαυρώνουν τον ηρωικό αγώνα του Πολυτεχνείου και το μήνυμα που μας κληροδότησε. 

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 82 - 90 από 103