Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ!

 

Η φετινή Πρωτομαγιά πρέπει να γίνει η απαρχή νέων, μεγάλων και νικηφόρων αγώνων. Πρέπει να μας βρει όλους στο δρόμο για να διατρανώσουμε μαζί με τους Έλληνες εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους, τις γυναίκες, την αντίθεσή μας στην αντιλαϊκή πολιτική, στα βάρβαρα μέτρα που παίρνονται σε βάρος μας. Να αντισταθούμε στην αφαίρεση των εργασιακών δικαιωμάτων μας. Να αγωνιστούμε για μια Ελλάδα με το λαό αφέντη στον τόπο του, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. 

Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ενήμερωση για τη κοινή πολιτική ασφάλειας και αμυνας (ΚΠΑΑ) της ΕΕ στις 25/4/2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) συνδιοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης την Παρασκευή 25/4/2014 στις 18:30 στην Αίθουσα της ΠΟΛ (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) με ομιλητή τον Μπάμπη Αγγουράκη, Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, με θέμα την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας  (ΚΕΠΠΑ) και την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΠΑΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ο αληθινός φασισμός την Παρασκευή 4/4/2014
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε θεατρική παράσταση την Κυριακή 15 Δεκέμβρη 2013
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε εκδήλωση την Τετάρτη 13-11-2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΕΕΔΔΑ)

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

40 χρόνια μετά το Πολυτεχνείο

Οι αποτελεσματικοί αγώνες απαιτούν ισχυρό οργανωμένο εργατικό λαϊκό κίνημα και ταξική ενότητα μεταξύ αλλοδαπών και ελλήνων εργαζομένων

  

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου, η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς και η Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας-Ρέντη διοργανώνουν εκδήλωση την Τετάρτη 13 Νοέμβρη 2013, στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Νίκαιας, Π. Τσαλδάρη 10, Νίκαια.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 73 - 81 από 103