Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς
Η ΕΕΔΔΑ στη συνέντευξη τύπου της ΕΕΔΥΕ:Οι εξελίξεις για τους λαούς στην ευρύτερη περιοχή
Την Τετάρτη, 1 Φλεβάρη, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λογιστών (ΠΟΛ) η ΕΕΔΥΕ έδωσε Συνέντευξη Τύπου στην οποία παραβρέθηκε και η ΕΕΔΔΑ μετά από πρόσκληση. 


Η συνέντευξη είχε θέμα «Οι εξελίξεις για τους λαούς στην ευρύτερη περιοχή μετά το ιμπεριαλιστικό έγκλημα το 2011 στη Λιβύη, με επόμενο στόχο, αυτή τη φορά, Συρία-Ιράν. Η συνεχιζόμενη και επικίνδυνη εμπλοκή της ελληνικής κυβέρνησης στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και τυχοδιωκτισμούς και η ανάγκη ανάπτυξης ισχυρού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος στη χώρα μας, στην ευρύτερη περιοχή και διεθνώς».

Διαβάστε περισσότερα...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επίσκεψη στους απεργούς χαλυβουργούς
Σήμερα, 30 Δεκέμβρη 2011, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) επισκέφθηκε τους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας, που για 61 μέρες αγωνίζονται, ενωμένοι και αποφασισμένοι, για να γυρίσουν όλοι στη δουλειά τους με το κεφάλι ψηλά.
Διαβάστε περισσότερα...
Απεργοί της "Ελληνικής Χαλυβουργίας"
ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ  ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ»

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης χαιρετίζει με περηφάνεια, ελπίδα και αισιοδοξία τον αγώνα των ελλήνων χαλυβουργών. Ο αγώνας που συνεχίζεται για 47η ημέρα έχει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων που αγωνίζονται και συσπειρώνονται για να συνεχίσουν την πάλη τους και να μην περάσουν τα μέτρα, όπως η μείωση των μισθών, το 5ωρο, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας, το ωρομίσθιο, οι απλήρωτες υπερωρίες, η κατάργηση ασφαλιστικών δικαιωμάτων, οι απολύσεις και να χτυπηθεί η πολιτική του κεφαλαίου.
Διαβάστε περισσότερα...
Έκθεση Εικαστικών Τεχνών, προσφορά για τα 30 χρόνια της ΕΕΔΔΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΕΔΔΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

10-29 Νοέμβρη 2011, Ηρακλειδών 66, Θησείο.


Το ΔΣ του ΕΕΤΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, διοργανώνει Έκθεση Εικαστικών Τεχνών στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα Μερκούρη» , 10-29 Νοέμβρη 2011.

Διαβάστε περισσότερα...
Απολογισμός 2014 - Προγραμματισμός

ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 2014, 30.3.2015 

Α) ΓΕΝΙΚΑ

Από τις αρχές του χρόνου έχουμε μια νέα κατάσταση, μια νέα συγκυβέρνηση, αυτή τη φορά ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που συνεχίζει στην ίδια αντιλαϊκή κατεύθυνση με την προηγούμενη. Η πολιτική της κυβέρνησης υπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλίων, των μεγάλων οικονομικών ομίλων, κι αυτό χαρακτηρίζει τις διαπραγματεύσεις με τους λεγόμενους εταίρους. Η «αριστερή» φρασεολογία χρησιμοποιείται για τη χειραγώγηση του λαού. 

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 73 - 79 από 79