Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς
ΚΑΛΕΣΜΑ στην 39η Επέτειο του Πολυτεχνείου
ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ 39Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) τιμώντας την 39η επέτειο της ηρωικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου χαιρετίζει όσους, πιστοί στα ιδανικά αυτής της εξέγερσης, αγωνίζονται για την πραγματοποίησή τους. 
 

Στις σημερινές, δύσκολες συνθήκες για το λαό μας απαιτείται μεγαλύτερη ένταση των αγώνων για τα δικαιώματά μας, επαγρύπνηση απέναντι σε όσους μας προτείνουν ανοχή και καρτερικότητα, μαχητική απάντηση σε εκείνους που αμαυρώνουν τον ηρωικό αγώνα του Πολυτεχνείου και το μήνυμα που μας κληροδότησε. 

Διαβάστε περισσότερα...
Η ΕΕΔΔΑ διατρανώνει την αντίθεση της στα αντιλαϊκά μέτρα


Η ΕΕΔΔΑ μαζί με μαζικούς φορείς, συνδικάτα και τοπικές επιτροπές διατρανώνει την αντίθεση της στα αντιλαϊκά μέτρα που εξαθλιώνουν το λαό και καταργούν δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζομένων. Συμμετέχει στο μεγάλο συλλαλητήριο για κατάργηση του μνημονίου, ενάντια στην υποταγή και την εξαθλίωση. Οργάνωση, Αντεπίθεση, Αλληλεγγύη παντού.
   
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Να σταματήσουν τώρα τα στρατιωτικά γυμνάσια Ελλάδας - Ισραήλ
Την ερχόμενη εβδομάδα πρόκειται να διεξαχθεί στη Λάρισα νέα αεροπορική άσκηση στρατιωτικών δυνάμεων Ελλάδας και Ισραήλ με τη συμμετοχή ισραηλινών μαχητικών αεροσκαφών και άλλων εναέριων μέσων υποστηρικτικών της πολεμικής μηχανής του. Η επιλογή της περιοχής δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού προσομοιώνει την απόσταση ανάμεσα στο Ισραήλ και τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν. Ούτε η επιλογή του χρόνου είναι τυχαία, αφού ήδη στη Συρία έχει ανάψει η φωτιά της ιμπεριαλιστικής επέμβασης και ετοιμάζεται μια νέα στο Ιράν με στόχο τον έλεγχο και εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών των χωρών αυτών αλλά και, κατ’ επέκταση, ολόκληρης της περιοχής.

Στο ίδιο μήκος κύματος, εξάλλου, κινείται και η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να προτείνει στα κράτη-μέλη της να ψηφίσουν συνεργασία με το Ισραήλ, κράτος που πάντοτε υπήρξε πρόθυμο να στηρίξει τις ιμπεριαλιστικές επιλογές με αντάλλαγμα την επίσης πολύπλευρη στήριξή του από αυτούς.
Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:Σάββατο 20 Οκτώβρη 2012, 6 μμ, Δήμος Πετρούπολης: Αλληλεγγύη και δικαιώματα των παιδιών
Η ΕΕΔΔΑ στηρίζει το 25ο Διαμεσογειακό Φεστιβάλ στη Γαλλία. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η ΕΕΔΔΑ μετέχει στο 25ο Διαμεσογειακό Φεστιβάλ στη Γαλλία με ομιλία στο συνέδριο για την Ελλάδα, με έμφαση στο θέμα της μετανάστευσης.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ & ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΩΜΕΝΩΝΔιαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 73 - 81 από 90