Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Επίσκεψη στους απεργούς χαλυβουργούς
Σήμερα, 30 Δεκέμβρη 2011, αντιπροσωπεία της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) επισκέφθηκε τους απεργούς της Ελληνικής Χαλυβουργίας, που για 61 μέρες αγωνίζονται, ενωμένοι και αποφασισμένοι, για να γυρίσουν όλοι στη δουλειά τους με το κεφάλι ψηλά.
Διαβάστε περισσότερα...
Απεργοί της "Ελληνικής Χαλυβουργίας"
ΜΗΝΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ  ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ»

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης χαιρετίζει με περηφάνεια, ελπίδα και αισιοδοξία τον αγώνα των ελλήνων χαλυβουργών. Ο αγώνας που συνεχίζεται για 47η ημέρα έχει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων που αγωνίζονται και συσπειρώνονται για να συνεχίσουν την πάλη τους και να μην περάσουν τα μέτρα, όπως η μείωση των μισθών, το 5ωρο, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας, το ωρομίσθιο, οι απλήρωτες υπερωρίες, η κατάργηση ασφαλιστικών δικαιωμάτων, οι απολύσεις και να χτυπηθεί η πολιτική του κεφαλαίου.
Διαβάστε περισσότερα...
Έκθεση Εικαστικών Τεχνών, προσφορά για τα 30 χρόνια της ΕΕΔΔΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΕΔΔΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

10-29 Νοέμβρη 2011, Ηρακλειδών 66, Θησείο.


Το ΔΣ του ΕΕΤΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, διοργανώνει Έκθεση Εικαστικών Τεχνών στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα Μερκούρη» , 10-29 Νοέμβρη 2011.

Διαβάστε περισσότερα...
32η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης

Την Κυριακή 8 Μάη 2011 πραγματοποιείται η 32η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης, που διοργανώνει η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Υφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ). Η εκκίνηση θα γίνει στις 8 το πρωί από τον Τύμβο του Μαραθώνα και ο τερματισμός στις 6.30 μ.μ. στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας (Λ. Μεσογείων), όπου θα πραγματοποιηθεί μεγάλη αντιιμπεριαλιστική συγκέντρωση. Η ΕΕΔΔΑ μετέχει όπως κάθε χρόνο με το δικό της πανό.

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 64 - 67 από 67