Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς
Για τον Παναγιώτη Μακρή

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον αγαπημένο φίλο, συναγωνιστή, συμπαραστάτη της, Παναγιώτη Μακρή, που έφυγε για το μακρινό ταξίδι του χωρίς γυρισμό.

 

Ο Παναγιώτης Μακρής  έφυγε ακριβώς όπως έζησε, «ορθοστατών και ορθοβαδίζων». Και έτσι θα τον θυμόμαστε. Πάντα με το μέρος του δίκιου, πάντα στο πλευρό των αδύναμων. Με σεβασμό να αφουγκράζεται τα προβλήματα και με αμέριστο ενδιαφέρον να δίνει λύσεις. Με χαμόγελο να βαδίζει στους δρόμους της αγαπημένης του Καισαριανής παίρνοντας πίσω όλη την αγάπη των κατοίκων της, ανεκτίμητο αντάλλαγμα για όλη του αυτή την προσφορά. 

Διαβάστε περισσότερα...
35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης την Κυριακή 17 Μάη
Εκκίνηση:
8 π.μ. Τύμβος Μαραθώνα


Τερματισμός:

6 μ.μ.Υπ. Εθνικής Άμυνας


Η ΕΕΔΔΑ θα συμμετέχει με πανό και θα χαιρετίσει στη διασταύρωση της Ραφήνας στις 12:00.

 
Οδηγίες προς ειρηνοδρόμους εδώ | Για τα πούλμαν εδώ | Για τις εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα εδώ 

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Διαβάστε περισσότερα...
Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών

Ζήτω η 9 Μάη

Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) χαιρετίζει την 9η Μάη, ημέρα νίκης των λαών ενάντια στο φασισμό. Ημέρα που ο σοβιετικός Κόκκινος Στρατός τσάκισε το φασισμό, που στη χώρα μας το ΕΑΜ, ο ΕΛΑΣ, η ΕΠΟΝ, αλλά και ο ΔΣΕ έδωσαν τις δικές τους ανειρήνευτες μάχες για τον ίδιο σκοπό. Ημέρα που έφεραν την ειρήνη σε κάθε γωνιά της γης, έδωσαν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στις γενιές που ακολούθησαν.

Διαβάστε περισσότερα...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Κινητοποίηση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής 7-5-2015 στο "Περιβολάκι" στη Νίκαια

Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση για τη  δίκη της Χρυσής Αυγής στις 8:00 το πρωί στο «Περιβολάκι», στη Νίκαια αύριο Πέμπτη 7 Μάη, ημέρα που ξεκινά και πάλι η δίκη.  

Διαβάστε περισσότερα...
ΖΗΤΩ Η ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ. 9.45 έξω από την Εθνική Τράπεζα, στο Σύνταγμα

H ΕΕΔΔΑ θα είναι με πανό στις 9.45 έξω από την Εθνική Τράπεζα, στο Σύνταγμα

Σήμερα που οι αντιλαϊκές επιλογές συνεχίζουν να εφαρμόζονται και από τη συγκυβέρνηση με αμείωτη ένταση, με τις εργασιακές σχέσεις να διαλύονται, την άδικη φορολογία να τσακίζει τα λαϊκά εισοδήματα, τα ασφαλιστικά δικαιώματα να αποσαθρώνονται, που οι φτωχοί πληρώνουν για τους άπορους και οι πλούσιοι αποθηκεύουν αμύθητα πλούτη.

 

Σήμερα που οι ενδοϊμπεριαλιστικοί ανταγωνισμοί ολοένα και οξύνονται, οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις δημιουργούν στρατιές προσφύγων που αναζητούν σε ξένες χώρες ένα καλύτερο αύριο αλλά έρχονται αντιμέτωποι με κατασταλτικά μέτρα, ξενοφοβία και ρατσισμό, οι ισχυρές ιμπεριαλιστικές χώρες αξιοποιούν τους τζιχαντιστές που οι ίδιες εξόπλισαν και εκπαίδευσαν για την προώθηση των σχεδίων τους στην ευρύτερη περιοχή, η εκστρατεία τους κατά του ISIS σε Μέση Ανατολή και Αφρική συνεχίζεται με το σαθρό πρόσχημα της προστασίας του χριστιανικού πληθυσμού, που ο κίνδυνος ενός γενικευμένου πολέμου ελλοχεύει σε κάθε σημείο της γης.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 55 - 63 από 98