Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς
ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΕΔΔΑ

Αθήνα 4.6.2014

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΤΡΙΤΗ, 17.6.2014, ώρα 6.30 μ.μ.

Στα γραφεία της Επιτροπής, Ηπείρου 5, 5ος όροφοςΑγαπητοί φίλοι,

Με απόφαση του Προεδρείου και σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του καταστατικού, η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) θα πραγματοποιήσει την απολογιστική συνέλευσή της την Τρίτη, 17.6.2014, ώρα 6.30 μ.μ., στα γραφεία της.

 
Διαβάστε περισσότερα...
Ανακοίνωση για το θάνατο του Μπάμπη Αγγουράκη

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με ιδιαίτερη θλίψη τα μέλη και οι φίλοι της Ελληνικής Επιτροπής Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης μάθαμε για τον αναπάντεχο θάνατο του σύντροφου και φίλου Μπάμπη Αγγουράκη, που ανάμεσα στα άλλα ήταν και μέλος μας και εδώ και σχεδόν 25 χρόνια συντρόφευε τη δράση της ΕΕΔΔΑ.

Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Η ΕΕΔΔΑ εκφράζει τη βαθιά ανησυχία της για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την ιμπεριαλιστική επέμβαση των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που συνεχίζεται με τραγικές συνέπειες για το λαό της χώρας. Η απροκάλυπτη στήριξη που παρέχουν οι ιμπεριαλιστές στη φασιστική κυβέρνηση του Κιέβου, η ενεργή εμπλοκή τους στα εκεί τεκταινόμενα δείχνουν ότι όχι μόνο το αιματοκύλισμα του ουκρανικού λαού θα συνεχιστεί και θα ενταθεί, αλλά και ότι είναι ορατός ο κίνδυνος ενός εκτεταμένου πολέμου στην περιοχή.

Η Ουκρανία αποτελεί το πιο πρόσφατο παράδειγμα χώρας όπου ΗΠΑ και Ευρωπαϊκή Ένωση, σε μια εύθραυστη και πιθανά προσωρινή συμμαχία, ανταγωνίζονται την καπιταλιστική Ρωσία για το ποιος θα καρπωθεί τα οφέλη που προσφέρουν τα αποθέματα της χώρας σε φυσικό αέριο, οι τεράστιας σημασίας δρόμοι μεταφοράς μαζί με το σημαντικό δίκτυο αγωγών της, ο αγροτικός και βιομηχανικός της τομέας. 

Διαβάστε περισσότερα...
Aντιφασιστική νίκη των λαών: Κατάθεση στεφάνου την Παρασκευή 9 Μάη στις 11:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για να τιμήσουν την 69η επέτειο από τη μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταθέτουν στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής την Παρασκευή, 9 Μάη, στις 11.00.

Διαβάστε περισσότερα...
Ομιλία του Μ. Αγγουράκη στην εκδήλωση για την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας της ΕΕ
Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 55 - 63 από 90