Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ: 70 χρόνια από τη ρίψη ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ την Πέμπτη, 6 Αυγούστου 2015, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης με την ευκαιρία των 70 χρόνων από τη ρίψη των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι από τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις.

Σήμερα που τα σύννεφα του πολέμου καθημερινά αυξάνονται απειλητικά προσεγγίζοντας την περιοχή μας ολοένα και περισσότερο, είναι πιο αναγκαία από ποτέ η συστράτευση όλων στον κοινό αγώνα για την αποτροπή μιας νέας πολεμικής σύρραξης που θα εμπλέκει και τη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα...
Για τον Παναγιώτη Μακρή

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) αποχαιρετά με βαθιά θλίψη τον αγαπημένο φίλο, συναγωνιστή, συμπαραστάτη της, Παναγιώτη Μακρή, που έφυγε για το μακρινό ταξίδι του χωρίς γυρισμό.

 

Ο Παναγιώτης Μακρής  έφυγε ακριβώς όπως έζησε, «ορθοστατών και ορθοβαδίζων». Και έτσι θα τον θυμόμαστε. Πάντα με το μέρος του δίκιου, πάντα στο πλευρό των αδύναμων. Με σεβασμό να αφουγκράζεται τα προβλήματα και με αμέριστο ενδιαφέρον να δίνει λύσεις. Με χαμόγελο να βαδίζει στους δρόμους της αγαπημένης του Καισαριανής παίρνοντας πίσω όλη την αγάπη των κατοίκων της, ανεκτίμητο αντάλλαγμα για όλη του αυτή την προσφορά. 

Διαβάστε περισσότερα...
35η Μαραθώνια Πορεία Ειρήνης την Κυριακή 17 Μάη
Εκκίνηση:
8 π.μ. Τύμβος Μαραθώνα


Τερματισμός:

6 μ.μ.Υπ. Εθνικής Άμυνας


Η ΕΕΔΔΑ θα συμμετέχει με πανό και θα χαιρετίσει στη διασταύρωση της Ραφήνας στις 12:00.

 
Οδηγίες προς ειρηνοδρόμους εδώ | Για τα πούλμαν εδώ | Για τις εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα εδώ 

Π Ρ Ο Γ Ρ Α Μ Μ Α

Διαβάστε περισσότερα...
Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών

Ζήτω η 9 Μάη

Ημέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) χαιρετίζει την 9η Μάη, ημέρα νίκης των λαών ενάντια στο φασισμό. Ημέρα που ο σοβιετικός Κόκκινος Στρατός τσάκισε το φασισμό, που στη χώρα μας το ΕΑΜ, ο ΕΛΑΣ, η ΕΠΟΝ, αλλά και ο ΔΣΕ έδωσαν τις δικές τους ανειρήνευτες μάχες για τον ίδιο σκοπό. Ημέρα που έφεραν την ειρήνη σε κάθε γωνιά της γης, έδωσαν ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο στις γενιές που ακολούθησαν.

Διαβάστε περισσότερα...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: Κινητοποίηση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής 7-5-2015 στο "Περιβολάκι" στη Νίκαια

Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης καλεί τα μέλη και τους φίλους της σε μαζική συμμετοχή στην κινητοποίηση για τη  δίκη της Χρυσής Αυγής στις 8:00 το πρωί στο «Περιβολάκι», στη Νίκαια αύριο Πέμπτη 7 Μάη, ημέρα που ξεκινά και πάλι η δίκη.  

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 46 - 54 από 90