Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αθήνα 9.04.2013

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 

ΤΕΤΑΡΤΗ, 22.5.2013, ώρα 5.30 μ.μ.

 

Γραφεία Ένωσης Λογιστών Αθήνας, αίθουσα "Ναπολέων Σουκατζίδης"

Κάνιγγος 27, 5ος όροφος

 

Διαβάστε περισσότερα...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ την Τετάρτη, 1 Μάη, στις 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ την Τετάρτη, 1 Μάη, στις 10.30 π.μ. στο Σύνταγμα

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν μαζικά και αγωνιστικά στην απεργία και το γιορτασμό της Πρωτομαγιάς, την Τετάρτη, 1η Μάη, στις 10.30 το πρωί στο Σύνταγμα, στη μεγάλη αυτή ημέρα για την παγκόσμια εργατική τάξη και όλους τους εργαζόμενους. 

 

Διαβάστε περισσότερα...
Όλοι στο συλλαλητήριο της 8 Μάρτη στα Προπύλαια 6 μ.μ.

Όλοι στο συλλαλητήριο της 8 Μάρτη στα Προπύλαια 6 μ.μ.

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) χαιρετίζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιήσουν, από κοινού, με το ΠΑΜΕ, την ΠΑΣΕΒΕ, την ΠΑΣΥ, το ΜΑΣ και την ΟΓΕ, την Παρασκευή, 8 Μάρτη και ώρα 6 το απόγευμα στα Προπύλαια.

Από το 1857 η 8 Μάρτη καθιερώθηκε σαν μέρα αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες και τιμάται σαν τέτοια μέχρι σήμερα σε όλο τον κόσμο. Είναι μέρα που η ανθρωπότητα αποτίει φόρο τιμής στη γυναίκα εργάτρια, αγρότισσα, επιστήμονα, άνεργη. Στη γυναίκα που δεν σκύβει το κεφάλι στην καταπίεση του ιμπεριαλισμού, της εργοδοτικής αυθαιρεσίας, του θρησκευτικού φανατισμού. Που στέκεται όρθια και αταλάντευτη στις δυσκολίες και παλεύει για τα δικαιώματά της ως τη δικαίωσή τους. Που αγωνίζεται για να έχει η ίδια και η οικογένειά της ένα καλύτερο αύριο.

Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε θεατρική παράσταση στις 24-2-2013
ΨΗΦΙΣΜΑ: Παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Αθήνα

ΨΗΦΙΣΜΑ


Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ), η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ), το Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), η Παναγροτική Αγωνιστική Συσπείρωση (ΠΑΣΥ) και η Πανελλαδική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (Π.Α.Σ.ΕΒΕ),
εκφράζουν την κατηγορηματική αντίθεσή τους στην απονομή του βραβείου «Νόμπελ Ειρήνης» στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε έναν οργανισμό που εμπλέκεται σε πολέμους και καταστροφές χωρών αλλά και στην εξαθλίωση των ίδιων των λαών της Ευρώπης.

Με τη σημερινή αγωνιστική παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης στην Αθήνα, καταγγέλλουμε την κλιμακούμενη ιμπεριαλιστική επιθετικότητα, στην οποία η Ευρωπαϊκή Ενωση και οι χώρες που την συγκροτούν παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 46 - 54 από 67