Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς
Aντιφασιστική νίκη των λαών: Κατάθεση στεφάνου την Παρασκευή 9 Μάη στις 11:00

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για να τιμήσουν την 69η επέτειο από τη μεγάλη αντιφασιστική νίκη των λαών, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καταθέτουν στεφάνι στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής την Παρασκευή, 9 Μάη, στις 11.00.

Διαβάστε περισσότερα...
Ομιλία του Μ. Αγγουράκη στην εκδήλωση για την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας της ΕΕ
Διαβάστε περισσότερα...
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ! ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ!

 ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΤΙΣ 10 ΤΟ ΠΡΩΙ!

 

Η φετινή Πρωτομαγιά πρέπει να γίνει η απαρχή νέων, μεγάλων και νικηφόρων αγώνων. Πρέπει να μας βρει όλους στο δρόμο για να διατρανώσουμε μαζί με τους Έλληνες εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους νέους, τις γυναίκες, την αντίθεσή μας στην αντιλαϊκή πολιτική, στα βάρβαρα μέτρα που παίρνονται σε βάρος μας. Να αντισταθούμε στην αφαίρεση των εργασιακών δικαιωμάτων μας. Να αγωνιστούμε για μια Ελλάδα με το λαό αφέντη στον τόπο του, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. 

Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ενήμερωση για τη κοινή πολιτική ασφάλειας και αμυνας (ΚΠΑΑ) της ΕΕ στις 25/4/2014

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ


Η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ), η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) και η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) συνδιοργανώνουν εκδήλωση ενημέρωσης και συζήτησης την Παρασκευή 25/4/2014 στις 18:30 στην Αίθουσα της ΠΟΛ (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος) με ομιλητή τον Μπάμπη Αγγουράκη, Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ, με θέμα την Κοινή Εξωτερική Πολιτική και Πολιτική Ασφάλειας  (ΚΕΠΠΑ) και την Κοινή Πολιτική Ασφάλειας και Άμυνας (ΚΠΑΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ο αληθινός φασισμός την Παρασκευή 4/4/2014
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 37 - 45 από 67