Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς
ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 18.6.2018, ώρα 6.30 μ.μ.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

 

ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

 

ΔΕΥΤΕΡΑ, 18.6.2018, ώρα 6.30 μ.μ.

 

Στα γραφεία της Επιτροπής, Ηπείρου 5, 5ος όροφος

 

 

Με απόφαση του Προεδρείου και σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του καταστατικού, η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) θα πραγματοποιήσει την απολογιστική συνέλευσή της τη Δευτέρα, 18.6.2018, ώρα 6.30 μ.μ., στα γραφεία της.

 

Διαβάστε περισσότερα...
Ανεπιθύμητο το γεράκι του πολέμου στην Ελλάδα!

Ανεπιθύμητο το γεράκι του πολέμου στην Ελλάδα!

 

Επίσκεψη στη χώρα μας πραγματοποίησε ο ισραηλινός πρόεδρος, Ρέουβεν Ρίβλιν. Αφορμή για την επίσκεψη αυτή η επέτειος του ολοκαυτώματος. Αιτία, το παραπέρα βάθεμα στις σχέσεις των δύο χωρών, Ελλάδας και Ισραήλ.

 

Η ελληνική κυβέρνηση, με το αιτιολογικό της ενίσχυσης της θέσης της χώρας μας στους γεωπολιτικούς και στρατιωτικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ για τη Μέση Ανατολή, τη Μεσόγειο, το Αιγαίο στηρίζει κάθε είδους ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων βάζοντας σε κίνδυνο την ειρήνη στην περιοχή και την ευημερία των λαών της, μαζί και του ελληνικού.


Διαβάστε περισσότερα...
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 9-2-2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) διοργανώνει συζήτηση με θέμα τη συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ και την εμπλοκή της χώρας μας στα σχέδια του ΝΑΤΟ, την Παρασκευή, 9 Φλεβάρη, στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία της, Ηπείρου 5, 5ος όροφος.

 

Θα μιλήσει ο Γιώργος Μηλιώνης, δημοσιογράφος και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της ΕΕΔΥΕ. 

Διαβάστε περισσότερα...
Συλλαλητήριο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Κυριακή 3 Δεκέμβρη και ώρα 5.00 το απόγευμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετάσχουν μαζικά στο συλλαλητήριο που πραγματοποιεί η ΕΕΔΥΕ, έξω από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, την Κυριακή 3 Δεκέμβρη και ώρα 5.00 το απόγευμα, ενάντια στη συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ.

 

Είναι προκλητικό, την ώρα που ο ελληνικός λαός υποφέρει από τις επιπτώσεις της καπιταλιστικής οικονομικής κρίσης, ο έλληνας πρωθυπουργός να υπογράφει συμφωνίες αστρονομικών ποσών για την αναβάθμιση ΝΑΤΟικών όπλων που σε τίποτα δεν εξυπηρετούν την αμυντική δυνατότητα της χώρας μας. Την ώρα που η περιοχή μας ζει με το φάσμα ενός επικείμενου ιμπεριαλιστικού πολέμου με στόχο την όσο το δυνατό μεγαλύτερη κερδοφορία των καπιταλιστικών ομίλων  μέσα από αλλαγές συνόρων, μοίρασμα αγορών, εξασφάλιση οδών μεταφοράς του πλούτου των χωρών της περιοχής, η ελληνική κυβέρνηση να αναβαθμίζει ήδη υπάρχουσες ΝΑΤΟικές βάσεις, να παραχωρεί εγκαταστάσεις για τη δημιουργία νέων για την υπεράσπιση των συμφερόντων του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ, της ΕΕ, αλλά και των ελληνικών μονοπωλίων. 

Διαβάστε περισσότερα...
Πρόσκληση σε θέατρο 16/12/2017

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) σας προσκαλεί το Σάββατο, 16 Δεκέμβρη 2017, στις 6.30 μ.μ. στο θέατρο «Τζένη Καρέζη», Ακαδημίας 3, τηλ. 2103636144, 2103625520 στο έργο

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ

του Ιάκωβου Καμπανέλλη

Ένα βαθύ, ώριμο θεατρικό έργο που βεβαιώνει ότι η άγνοια της Ιστορίας αποτελεί «ύβριν»

 

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 19 - 27 από 90