Γλώσσα:
PHP  
PHP  
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς

ΕΠΙΣΚΕΨΗ-ΞΕΝΑΓΗΣΗ στο «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΩΡΓΗ ΒΑΡΛΑΜΟΥ»

Στην Έκθεση «Τα χρώματα στη χαρακτική του Γιώργη Βαρλάμου»


Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) προγραμματίζει επίσκεψη-ξενάγηση στο «Εργαστήρι Γιώργη Βαρλάμου», Λεάγρου 23, Γούβα (στάση μετρό Άγιος Ιωάννης), το Σάββατο 6 Απρίλη 2024, στις 6 μμ.

Στη διάρκεια της επίσκεψης θα γίνει ξενάγηση σε επιλεγμένα έργα έγχρωμης χαρακτικής, ξυλογραφίες και λιθογραφίες του καλλιτέχνη με θέμα «Τα χρώματα στη χαρακτική του Γιώργη Βαρλάμου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

8 ΜΑΡΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) χαιρετίζει την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που φέτος τιμάται στον απόηχο των μεγάλων εργατικών, αγροτικών, φοιτητικών διεκδικητικών αγώνων που προηγήθηκαν αλλά και ένα χρόνο μετά από το έγκλημα των Τεμπών και το άρον-άρον κλείσιμο των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, παρά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις, που απαιτούν «το έγκλημα αυτό να μην ξεχαστεί» και παρά τις προσπάθειες συγγενών και φίλων των αδικοχαμένων να βρεθεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν όλοι οι πραγματικοί υπεύθυνοι και όχι τα εξιλαστήρια θύματα.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 
Διεθνής Αλληλεγγύη, τεύχος Νο 89, Δεκέμβρης '23
 
 

 

Χριστουγεννιάτικο παζάρι την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη και ώρα 18:30

 

Τ ο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι της ΕΕΔΔΑ θα γίνει την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης, Μπουμπουλίνας 28, 3ος όροφος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση για τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα.

Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία με ένα ποτήρι κρασί να περάσουμε ένα ευχάριστο βράδυ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 29.11.2023, ώρα 5.00 μ.μ.

Στα γραφεία της ΕΕΔΔΑ, Μενάνδρου 54, στην Αθήνα

 

 

Αγαπητοί φίλοι,

Με απόφαση του Προεδρείου και σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του καταστατικού, η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) θα πραγματοποιήσει την εκλογοαπολογιστική συνέλευσή της την Τετάρτη, 29.11.2023, ώρα 5.00 μ.μ., στα γραφεία της ΕΕΔΔΑ, Μενάνδρου 54-7ος όροφος στην Αθήνα

Η τακτοποίηση των οικονομικών θα μπορεί να γίνει και στο χώρο της συνέλευσης πριν από την έναρξη των εργασιών.

Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε στην πρόσκληση, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος. Να σημειώσουμε ότι η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη δράση μας.

Η Πρόεδρος

Δέσποινα Μάρκου

Η Γενική Γραμματέας

Ευγενία Παπαμακαρίου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 133