Γλώσσα:
PHP  
PHP  
Home arrow Τομείς δράσης arrow Άλλοι τομείς
Άλλοι τομείς

8 ΜΑΡΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) χαιρετίζει την 8η Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, που φέτος τιμάται στον απόηχο των μεγάλων εργατικών, αγροτικών, φοιτητικών διεκδικητικών αγώνων που προηγήθηκαν αλλά και ένα χρόνο μετά από το έγκλημα των Τεμπών και το άρον-άρον κλείσιμο των εργασιών της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής, παρά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις, που απαιτούν «το έγκλημα αυτό να μην ξεχαστεί» και παρά τις προσπάθειες συγγενών και φίλων των αδικοχαμένων να βρεθεί η αλήθεια και να τιμωρηθούν όλοι οι πραγματικοί υπεύθυνοι και όχι τα εξιλαστήρια θύματα.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

Χριστουγεννιάτικο παζάρι την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη και ώρα 18:30

 

Τ ο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο παζάρι της ΕΕΔΔΑ θα γίνει την Τετάρτη 20 Δεκέμβρη, στις 6.30 μ.μ. στα γραφεία του Ελληνοκουβανικού Συνδέσμου Φιλίας και Αλληλεγγύης, Μπουμπουλίνας 28, 3ος όροφος.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει ενημέρωση και συζήτηση για τις εξελίξεις στη Βενεζουέλα.

Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία με ένα ποτήρι κρασί να περάσουμε ένα ευχάριστο βράδυ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ, 29.11.2023, ώρα 5.00 μ.μ.

Στα γραφεία της ΕΕΔΔΑ, Μενάνδρου 54, στην Αθήνα

 

 

Αγαπητοί φίλοι,

Με απόφαση του Προεδρείου και σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του καταστατικού, η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) θα πραγματοποιήσει την εκλογοαπολογιστική συνέλευσή της την Τετάρτη, 29.11.2023, ώρα 5.00 μ.μ., στα γραφεία της ΕΕΔΔΑ, Μενάνδρου 54-7ος όροφος στην Αθήνα

Η τακτοποίηση των οικονομικών θα μπορεί να γίνει και στο χώρο της συνέλευσης πριν από την έναρξη των εργασιών.

Ελπίζουμε ότι θα ανταποκριθείτε στην πρόσκληση, ώστε να μπορέσει να αναπτυχθεί ένας εποικοδομητικός διάλογος. Να σημειώσουμε ότι η παρουσία σας είναι ιδιαίτερα σημαντική, για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε τη δράση μας.

Η Πρόεδρος

Δέσποινα Μάρκου

Η Γενική Γραμματέας

Ευγενία Παπαμακαρίου

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

Νοέμβρης 1973 – Νοέμβρης 2023.

50 χρόνια Πολυτεχνείο - 50 χρόνια αγώνες

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) τιμά την επέτειο του Πολυτεχνείου, που φέτος συμπίπτει με τη δολοφονική επίθεση που δέχεται ο λαός της Παλαιστίνης από το κράτος τρομοκράτη του Ισραήλ και την απίστευτη βία που εκτυλίσσεται στη Λωρίδα της Γάζας.

 

Οι λαοί όλου του κόσμου θρηνούν για τις χιλιάδες νεκρούς άμαχους Παλαιστίνιους, για τα χιλιάδες βρέφη και παιδιά. Ξεσηκώνονται ενάντια στα εγκλήματα του ιμπεριαλισμού των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, της ΕΕ. Ακυρώνουν, στην πράξη, τις αποφάσεις των κυβερνήσεών τους και αποδείχνουν ότι δεν πέφτουν θύματα της προπαγάνδας που διασπείρουν για να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους για το δράμα που ζει ο λαός στη Λωρίδα της Γάζας και όχι μόνο εκεί.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Όλοι την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 8 μμ στην Πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγύ, Θησείο

για τα 78 χρόνια από το έγκλημα των ΗΠΑ σε Χιροσίμα-Ναγκασάκι

 

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καλεί τα μέλη και τους φίλους της την Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2023, στις 8 μμ, στην Πλατεία Ζακλίν ντε Ρομιγύ, στο Θησείο, στη συγκέντρωση μνήμης και τιμής που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ για τα θύματα της εγκληματικής πυρηνικής επίθεσης των ΗΠΑ ενάντια στις ιαπωνικές πόλεις Χιροσίμα και Ναγκασάκι.

 

Σήμερα, που ο πόλεμος ΝΑΤΟ-Ρωσίας στο έδαφος της Ουκρανίας κάνει την απειλή ενός γενικευμένου πολέμου ακόμα πιο εμφανή, κύρια εξαιτίας της συνεχιζόμενης εμπλοκής της χώρας μας στους ιμπεριαλιστικούς πολεμικούς σχεδιασμούς και στους ανταγωνισμούς ανάμεσα στα ισχυρά ιμπεριαλιστικά κέντρα, έχουμε χρέος να πάρουμε μέρος μαζικά στη συγκέντρωση αυτή, για να θυμηθούν οι παλιότεροι και για να ενημερωθούν οι νεότεροι για το έγκλημα που διέπραξαν οι ΗΠΑ ενάντια στους κατοίκους των δύο αυτών πόλεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 131