Γλώσσα:
Home arrow Τομείς δράσης arrow Μέση Ανατολή, Αραβικός Κόσμος
Μέση Ανατολή, Αραβικός Κόσμος
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Επέμβαση στη Λιβύη
Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καταγγέλλει τη νέα επέμβαση των Γάλλων και Βρετανών ιμπεριαλιστών, αυτή τη φορά στη Λιβύη με το πρόσχημα ότι τους κάλεσαν σε βοήθεια οι αντιμαχόμενοι τον Καντάφι Λίβυοι.  

Οποιαδήποτε επέμβαση, με όποιο πρόσχημα κι αν αυτή γίνεται, είναι μια ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά μιας χώρας ανεξάρτητης και κυρίαρχης, ο λαός της οποίας έχει το δικαίωμα να δώσει ο ίδιος τη λύση της επιλογής του στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Πολύ περισσότερο όταν αυτή η επέμβαση έχει θύματα αθώους άμαχους που, εκ των υστέρων, θα θεωρηθούν «παράπλευρες απώλειες στη μάχη για τη δημοκρατία».
Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Ενδεχόμενη επέμβαση στη Λιβύη
Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) καταγγέλλει τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ, καθώς και την πρόταση του ΟΗΕ για ενδεχόμενη επέμβαση στη Λιβύη σαν άκρως υποκριτική και επικίνδυνη.  

Υποκριτική επειδή, για χρόνια ολόκληρα, με εμπορικές και άλλες συναλλαγές όλοι  τους συντηρούσαν το «καθεστώς Καντάφι» που, ξαφνικά, «ανακάλυψαν» ότι είναι καταπιεστικό και αντιδημοκρατικό.
Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 11 12 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 100 - 101 από 101

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Διαβάστε εδώΠρόγραμμα "ΑΝΑΔΟΧΗΣ" παιδιών από την Παλαιστίνη