PHP WARNING 
Μέση Ανατολή, Αραβικός Κόσμος
Τιμή στα θύματα της ισραηλινής βαρβαρότητας
PHP WARNING 
PHP WARNING 
PHP WARNING 
PHP WARNING 

Στις 29 Ιούλη, η Διπλωματική Αντιπροσωπεία της Παλαιστίνης στην Αθήνα πραγματοποίησε μνημόσυνο για τα θύματα της συνεχιζόμενης επίθεσης της κυβέρνησης του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας.

Από την ΕΕΔΔΑ τα θύματα τίμησαν η Πρόεδρός της και η Γενική Γραμματέας, που συνομίλησαν με τον Πρέσβη και τους άλλους αξιωματούχους, υπέγραψαν στο βιβλίο που είχε ανοιχτεί και παρέδωσαν ανάλογο κείμενο.

Παραθέτουμε το κείμενο που παραδόθηκε. 

Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Iσραηλινή επέμβαση στη Λωρίδα της Γάζας
PHP WARNING 
PHP WARNING 
PHP WARNING 
PHP WARNING 
 

Η ΕΕΔΔΑ καταδικάζει τη συνεχιζόμενη προκλητική ισραηλινή επέμβαση στη Λωρίδα της Γάζας, με βομβαρδισμούς και χερσαίες δυνάμεις και με δικαιολογία τις ρίψεις ρουκετών από τη Χαμάς. Εκατοντάδες είναι οι νεκροί, ανάμεσά τους ηλικιωμένοι, γυναίκες και παιδιά.

 

Όλοι, ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, ο ΟΗΕ αλλά και αραβικές κυβερνήσεις, κρατούν ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε Ισραήλ και Παλαιστίνη ζητώντας ψυχραιμία και από τις δυο πλευρές, ή ακόμα χειρότερα δικαιολογούν τη νέα ισραηλινή επιθετικότητα χωρίς να παίρνουν απολύτως κανένα μέτρο για να σταματήσουν το αιματοκύλισμα του παλαιστινιακού λαού, τους συνεχιζόμενους εποικισμούς και την καταπάτηση κάθε αυτονομίας της Δυτικής Όχθης και της Λωρίδας της Γάζας. Αυτονομία που οι ίδιοι οι Ισραηλινοί συναποφάσισαν και συνυπέγραψαν με την Παλαιστινιακή Αρχή.

 

 

Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ για την εναπόθεση και καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας
PHP WARNING 
PHP WARNING 
PHP WARNING 
PHP WARNING 

Οι αμερικανο-ευρωπαίοι ιμπεριαλιστές, αφού αιματοκύλισαν το λαό της Συρίας με τη γνωστή μέθοδο της δημιουργίας και εκμετάλλευσης τεχνητής έντασης, έρχονται τώρα να βάλουν και πάλι σε κίνδυνο τους λαούς ολόκληρης της Μεσογείου επιλέγοντας την περιοχή για την εναπόθεση και καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας. Ένα οπλοστάσιο το οποίο, εν πολλοίς, οι ίδιοι προμηθεύουν σε όλα τα κράτη ανά την υφήλιο για την αύξηση των κερδών των μονοπωλιακών τους ομίλων.

Τεράστιες ευθύνες έχει η ελληνική κυβέρνηση η οποία, με τη σειρά της, για να αναβαθμίσει το ρόλο της δικής της πλουτοκρατίας και τη συμμετοχή της στη μοιρασιά της λείας από τον πλούτο άλλων χωρών και λαών, δέχεται, δικαιολογεί και καλύπτει την επιλογή της περιοχής της Κρήτης και των Στροφάδων νησιών, όπου θα καταστραφούν τα συριακά χημικά όπλα, επιδεικνύοντας προκλητική αδιαφορία στις έντονες διαμαρτυρίες των εργατοϋπαλληλικών κέντρων και κατοίκων των ενδιαφερομένων περιοχών αλλά και μαζικών φορέων από όλη τη χώρα.

Διαβάστε περισσότερα...
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Παράσταση διαμαρτυρίας στην Πρεσβεία του Ισραήλ
PHP WARNING 
PHP WARNING 
PHP WARNING 
PHP WARNING 

Τα τελευταία 24ωρα οι ισραηλινές αρχές κλιμακώνουν με κάθε αφορμή την τρομοκρατία ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης με αποτέλεσμα 9 νεκρούς από τους μαχητές της Χαμάς, κατά τη διάρκεια ισραηλινών αεροπορικών επιδρομών που συνεχίζονται εγκληματικά και απροκάλυπτα με την ανοχή και κάλυψη ουσιαστικά της ΕΕ και των ΗΠΑ.

 

Για τα ιμπεριαλιστικά σχέδια που εξυφαίνονται στη Μέση Ανατολή και την εκρηκτική κατάσταση που διαμορφώνεται για τους Παλαιστινίους, την Παρασκευή, 11 Ιουλίου 2014, στις 7μμ οι φορείς: ΕΕΔΥΕ, ΕΕΔΔΑ, ΠΑΜΕ, ΟΓΕ και ΜΑΣ συνδιοργανώνουμε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας έξω  από την Πρεσβεία του Ισραήλ για να διαμαρτυρηθούμε  και να απαιτήσουμε:

Διαβάστε περισσότερα...
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Nέο έγκλημα των Ισραηλινών ενάντια στους Παλαιστίνιους
PHP WARNING 
PHP WARNING 
PHP WARNING 
PHP WARNING 

Η ΕΕΔΔΑ εκφράζει τον αποτροπιασμό της για το νέο έγκλημα των Ισραηλινών ενάντια στους Παλαιστίνιους που μάχονται για μια πατρίδα ελεύθερη, δημοκρατική, κυρίαρχη.

Με πρόσχημα την απαγωγή και δολοφονία τριών νεαρών Ισραηλινών, ένας νεαρός Παλαιστίνιος διαμελίσθηκε και πυρπολήθηκε με βάναυσο τρόπο. Είναι το πιο πρόσφατο θύμα της συνεχιζόμενης τεχνητής έντασης ανάμεσα στους δυο λαούς. Μιας έντασης που φέρνει μαζί της φυλετικό μίσος, ατέλειωτη βία, αδικία, εκδικητικό μίσος με μοναδικούς κερδισμένους τους ιμπεριαλιστές και τα άνομα συμφέροντά τους στη Μέση Ανατολή και παντοτινά χαμένους τους λαούς ολόκληρης της περιοχής, ανάμεσά τους και της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 3 4 5 6 7 8 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 46 - 54 από 70
[ Πίσω ]
Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης - Μέση Ανατολή, Αραβικός Κόσμος