Γλώσσα:
Home arrow Καμπάνιες
Καμπάνιες
Λαχειοφόρος αγορά 2012
Ολοκληρώθηκε η διακίνηση και η κλήρωση των λαχνών του 2012 με πρώτα δώρα δύο ζωγραφικά έργα μεγάλων διαστάσεων, προσφορά εικαστικών για τη στήριξη του έργου της ΕΕΔΔΑ.

Ευχαριστούμε θερμά τους εικαστικούς καλλιτέχνες Γιώργο Σεκόφσκυ και Ευφροσύνη Παπαϊωάννου για τα πολύ όμορφα έργα τους και όσους συνέβαλαν με την αγορά λαχνών.


Σεκόφσκυ Γιώργος
Καφενείο ο Παράδεισος, 2007
Λάδι σε καμβά, 100 Χ 100 εκ.

Διαβάστε περισσότερα...
Η ΕΕΔΔΑ ΓΛΕΝΤΑ
Ούτε η καταρρακτώδης βροχή ούτε η 24ωρη απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς αποθάρρυνε τα μέλη και τους φίλους της ΕΕΔΔΑ. Ήρθαν όλοι στο γλέντι της οργάνωσης στο, γνωστό μας πια, Στέκι Εργαζομένων και Νεολαίας, στην Πατησίων 252 της Κολιάτσου. Και σε μια ζεστή, συναγωνιστική βραδιά, σε ένα όμορφα διακοσμημένο περιβάλλον, με σπιτικά φαγητά, όμορφο κρασί και τους ήχους λατινοαμερικάνικης μουσικής διασκέδασαν όλοι και έφυγαν με όμορφες αναμνήσεις.
Διαβάστε περισσότερα...
Έκθεση Εικαστικών Τεχνών, προσφορά για τα 30 χρόνια της ΕΕΔΔΑ

ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΕΔΔΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ»

10-29 Νοέμβρη 2011, Ηρακλειδών 66, Θησείο.


Το ΔΣ του ΕΕΤΕ σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης, διοργανώνει Έκθεση Εικαστικών Τεχνών στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα Μερκούρη» , 10-29 Νοέμβρη 2011.

Διαβάστε περισσότερα...
Οικονομική ενίσχυση
Η ΕΕΔΔΑ για την ενίσχυση των δράσεών της στον τομέα της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ελληνικού λαού στα ζητήματα διεθνούς αλληλεγγύης έχει εκδόσει κουπόνια των 5 και 10 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα...
Εκδόσεις ΕΕΔΔΑ

Κάθε προσπάθεια, κάθε προσφορά είναι πολύτιμη για τη βοήθεια των καταπιεσμένων λαών. Η Επιτροπή μας έχει απόλυτη συνείδηση αυτής της αλήθειας και στόχος της είναι να συνεισφέρει υλικά και ηθικά στους λαούς που αγωνίζονται. Στην ΕΕΔΔΑ θα βρείτε:
 
*CD με τραγούδια από τη Λατινική Αμερική και ενημερωτικό DVD, εκδόσεις της ΕΕΔΔΑ στην τιμή των 5 ευρώ.  

*Το βίβλιο τα "Παιδιά της Ιντιφάντα" στην τιμή των 3 ευρώ. Διαβάστε κριτική για το βιβλίο εδώ (σελίδες 5 και 6).

Διαβάστε περισσότερα...
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγούμενα 1 2 Επόμενα > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 10 - 15 από 15